Това заяви съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков в ефира на bTV. Трите

...
Това заяви съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков в ефира на bTV. Трите
Коментари Харесай

Кирил Петков: Борисов да не бърза - още сме на първи мандат, а той говори за трети, за президентска република

Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната "  Кирил Петков в ефира на bTV.

 

Трите % недостиг в бюджета няма по какъв начин да се случат, в случай че едни пари се раздадат на наши компании. Това ще го разбираем на Борисов, сподели още Кирил Петков. 

 

Той разяснява и какво ще се случи, в случай че вземат втория мандат. Дойде ли при мен, ще се срещна с всички партии и ще мина през всичките политики, с цел да се види дали имаме подобие, сподели Петков.

 

Ние споделяме - да си евроатлантик, би трябвало приходите на българите да са европейски, да не вкарваме хартиена бюлетина, с която се фалшифицира вотът. 

 

Петков разяснява и защо Асен Василев е дал своя вот срещу закупуването на изтребители и за какво 11 депутати от Политическа партия са били " въздържали се ". Ето това е което споделяме, че нашите депутати имат глава на раменете си. Ние взехме решение - всеки да гласоподава по съвест. За разлика от Борисов аз не мога да кажа - ето ти 53-ма депутати. И за кабинет те ще гласоподават по съвест. Но към този момент не виждам някой от депутатите от Политическа партия да изневери на главния принцип. Изненади няма да има, тъй като ще нарушат едно от главните си обещания, сподели още Петков. 

 

На третия мандат идва отговорността на президента. Много е значимо на кого ще го даде, сподели Петков. Странно е партията с минимум депутати да е мандатоносител, сподели Петков за Български напредък. Но добави, че от разговор не бягат. Ще дойдем на всяка една от поканите на третия мандат, както се надяваме и всяка от партиите да пристигна на нашата покана. 

 

" Не е значимо кой инициира хартиената бюлетина, а кой гласоподава за нея ", отговори Петков на коментара, че техният сътрудник Българска социалистическа партия е основателят.

 

" Ние няма да създадем съглашателство с партии, с които сме дали обещание да не вършим. Коалиция с ГЕРБ няма да създадем ", уточни още Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР